- تدوین اصول و راهنماها برای سیستمهای بازرسی و گواهی واردات و صادرات مواد غذایی با هدف هماهنگ کردن روشها و رویهها به منظور حفاظت از سلامت مصرفکنندگان، اطمینان از شیوههای تجاری منصفانه و تسهیل تجارت بینالمللی مواد غذایی
- تدوین اصول و راهنماها برای اعمال تدابیر توسط مقامات ذیصلاح کشورهای صادرکننده و واردکننده به منظور تضمین انطباق مواد غذایی با الزامات، بهویژه الزامات بهداشتی قانونی؛
- تدوین دستورالعملهایی برای استفاده، از سیستمهای تضمین کیفیت برای اطمینان از انطباق مواد غذایی با الزامات و ارتقاء شناخت این سیستمها در تسهیل تجارت محصولات غذایی تحت ترتیبات دوجانبه/چندجانبه توسط کشورها؛
- ارائه توصیهها برای تبادل اطلاعات در رابطه با کنترل واردات/صادرات مواد غذایی.
|